Sør’me om vi ikke opdagede, at et af de misteltenfrø vi “såede” i foråret 2015 har spiret. Det er nok sket allerede sidste år uden at vi har set det, men det er da helt fantastisk og så lige her før jul. Nu glæder vi os til at der kommer bær som på moderplanten, som I kan se her misteltenens “mor”

3 kommentarer

  1. Tak for svar. Jeg bor desværre lidt langt væk i det midt-østjyske – men nu har jeg fået kontakt til Knud Larsen fra Kalundborg Planteskole, som vil sende mig nogle bær til næste år. Hans forsyning for i år var desværre netop blevet fortæret af en flok silkehaler. Men det er godt at have noget at se frem til!

  2. Hej
    Må jeg være nysgerrig og spørge, om I har kendskab til steder, hvor man kan købe misteltenfrø? Jeg har kigget rundt på nettet, men det ser ud til, at man kun kan købe et helt frugttræ med en mistelten på – og jeg har som jer et par gamle frugttræer, som jeg gerne ville forsøge mig med at så i.

    Venlig hilsen
    Ane-Marie

    • Nu ved jeg jo ikke hvor du bor. Men her i Københavnsområdet er der flere steder hvor der er mistelten med bær, hvor man godt kan plukke et par stykker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *