14. juli 2017 · 2 comments · Categories: Køkkenhaven · Tags:

Det nye drivhus fungerer over al forventning. Selvom det ikke er stort har vi fået plads til 6 forskellige tomatsorter, 2 slags agurker, pimientos de padron (tapaspeber), aubergine, basilikum, ananaskirsebær og 4 slags chili. For at undgå lus og den slags har vi sået koriander og appelsintagetes ind imellem. Indtil nu har vi høstet agurk, padronpeber og basilikum. Vi glæder os helt vildt til tomaterne. Det skal lige siges, at vi dyrker i jorden. Plantesække  med gødning er ikke noget for os. Vi ønsker den rene vare, hvor afgrøderne vokser langsomt og udvikler deres egen unikke, koncentrerede smag.

2 kommentarer

  1. Smukt ser det ud, og det er en ekstra tilfredsstillelse selv at have produceret planterne. Vi har fået dræbersnegle ind i haven for første gang i år, så jeg gad godt høre lidt om, hvordan du tackler problemet.

    • Åh ja, vi har også dræbersnegle (og voldsnegle – se evt. http://mumihave.dk/wp/voldsnegl/ ) Vi har dog ikke nogen i drivhuset – foreløbig… Jeg har været nødt til at dyrke salat i et sneglebeskyttet højbed, men næsten alt andet bliver angrebet af dræbersneglene. Jeg slår mange ihjel, men i det fugtige vejr trives de jo virkelig godt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *